Beliggenhet

 • Ansgar Sommerhotell Ansgar Sommerhotell

  Ansgar Sommerhotell er en unik perle med sin fantastiske beliggenhet like ved sjøen midt mellom Kristiansand Dyre- og Fritidspark og Kristiansand sentrum. Her er det rolig og banevennlig, med flere flotte sandstrender et steinkast unna. Vi kan også tilby sandvolleyballbane til fri benyttelse for hotellets gjester.

  Ansgar Sommerhotell er kun åpent på sommeren da det drives som skole resten av året.

 • Kristiansand Dyre- og fritidspark Kristiansand Dyre- og fritidspark

  Fem minutters kjøretur fra Ansgar Sommerhotell ligger Dyreparken og badelandet, et av de mest populære reisemålene for barnefamilier i Norge.
  Dyreparken byr på underholdning for både store og små, og har de siste årene
  utvidet med gepard, hakkebakkeskogen, nytt stort badeland og kveldsforestillinger med kaptein sabeltan.

 • Sørlandssenteret Sørlandssenteret

  Norge største kjøpesenter ligger kun fem minutter med bil unna Ansgar Sommerhotell

 • Hånes Senter Hånes Senter

  Nærbutikk (KIWI) ligger kun 200m unna hotellet.
  Her finner du også en pizzaresturant, Rio pizza.

 • Hamresanden Hamresanden

  Hamresanden strekker seg langs topdalsfjorden og er en 3 km lang sandstrand med et yrende liv om sommeren. Her er det langgrunt flere steder.

  Området er mye brukt til windsurfing, svømming, dykking og rusleturer i vannkanten.


  Stranden er tildelt blått flagg (miljøsertifisering av strender og marianer):
  "Blått Flagg er en eksklusiv utmerkelse som kun er tildelt 5 strender i Norge - deriblant Hamresanden i Kristiansand. Brukerne av Hamresanden skal være trygge på at standarden hva gjelder miljø, sikkerhet, service og vannkvalitet er på et høyt nivå og i henhold til strenge krav. Den norske Blått Flagg sesongen varer fra 5. juni til 31. august."

 • Kristiansand Sentrum Kristiansand Sentrum

  Kristiansand sentrum byr på mange opplevelser for både store og små. Her kan du ta turen inn til bystranda og det nyåpnede aktivitetssenteret aquarama med blant annet stupeannlegg, badeland og spa. Verdt å få med seg er også Kristiansands nye teater- og konserthus; Kilden, med idylliske fiskebrygga som nærmeste nabo. Markensgate, Odderøya og Festningen er også hyggelig å få med seg i fint sommervær. Ravnedalen, ca 1 km fra sentrum byr på norges beste burger og mange fine konserter i spektakulære omgivelser. Kristiansand byr også på et spennende uteliv på kveldstid.

 • Kristiansand Golfklubb Kristiansand Golfklubb

  Kristiansand Golfklubb ligger i Randesund og har en flott 9-hull bane som ligger i naturskjønne omgivelser. Banen er å betrakte som en "skogsbane" hvor man kommer tett på naturen og hvor utfordringene er mange. I tillegg har klubben i 2013 bygget en helt ny korthullsbane over 6 hull som tas i bruk i løpet av 2014. Klubben har altså et anlegg som gir et stort bruksområde og hvor det lett å finne seg til rette.